TaikaTilaus OmaPalvelu

OmaPalvelu on palvelu teidän asiakkaillenne

OmaPalvelu on nykyaikainen tapa palvella asiakkaita; missä ja milloin vain. OmaPalvelun avulla asiakkaanne voivat tarkastella omia tietojaan tilausten, ilmoitusten ja laskujen osalta. Siellä asiakkaanne pystyvät myös tekemään joko väliaikaisia tai pysyviä osoitteenmuutoksia. Lisäksi OmaPalvelussa ilmoitus asiakkaanne voi tarkastella omia ilmoituksiaan ja niihin liittyviä laskuja. Lyhyesti sanottuna; OmaPalvelu on kokonaisnäkymä asiakkuuteen.

OmaPalveluun on myös lisättävissä erilaista sisältöä, kuten kyselyitä, ristikoita, pelejä, sarjakuvia sekä uutis-, ja sääsyötteitä. Palvelussa pystyy myös tekemään kohdennettuja mainoksia omille asiakasryhmillenne.

Uusi OmaPalvelu 2.0 on nyt järjestelmä riippumaton. Uuden rajapinnan ansiosta OmaPalvelu hakee turvallisesti dataa mistä tahansa järjestelmästä ja tallentaa muutokset sinne silmän räpäyksessä. Palvelu toimii sekä selain, että mobiiliympäristössä ja mikä tärkeintä, se kustomoidaan värein ja logoin näyttämään juuri teiltä.

OmaPalvelun hyödyt

OmaPalvelu vähentää asiakaspalvelunne kuormitusta, sillä asiakkaanne voivat kätevästi hoitaa palvelussa asiansa itse. Esimerkiksi osoitteenmuutos on helppo tehdä kesäksi mökille.

Asiakkaanne näkevät palvelussa kaikki heitä koskevat tiedot; voimassa olevat ja päättyneet tilaukset, laskut, osoitetiedot yms. Toisin sanoen OmaPalvelussa näkyvät kaikki asiakkaan tiedot, joita hänellä on oikeus nähdä ja pyytää teiltä.

Palvelussa asiakkaanne voivat myös lähettää viestejä asiakaspalveluunne. Voitte myös itse tehdä ilmoituksia OmaPaveluun vaikkapa jakeluhäiriöiden osalta. Palvelu toimii siis myös viestintä alustana teidän ja asiakkaanne välillä.

Integroitujen ominaisuuksien ansiosta maksupalvelut toimivat OmaPalvelussa turvallisesti. Palvelusta voi ostaa rajoitettua lukuoikeutta määräajaksi ja tehdä uusia tilauksia.

Sisältöä OmaPalveluun voidaan lisätä lähes rajattomasti. Digilehdet, ristikot, kyselyt ja kohdennetut tarjoukset ovat murto-osa palvelun laajennetevuudesta.

OmaPalvelu

OmaPalvelun ominaisuuksia

Ominaisuudet

 • OmaPalvelu on palvelu teiltä asiakkaillenne.
 • Tilaaja-asiakkaanne voivat tarkastella tilauksiaan, laskujaan ja osoitetietojaan. He voivat myös tehdä väliaikaisen osoitteen muutoksen esim. mökille. He voivat myös tehdä tilauksia itselleen tai lahjaksi.
 • Ilmoitusasiakkaanne voivat yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös tarkastella julkaistuja ilmoituksiaan, niihin liittyviä laskuja ja näköislehtiä, joissa ilmoitus on julkaistu.
 • Asiakaspalvelu on rakennettu OmaPalvelun sisään ja toimii saumattomasti TaikaTilaus -ohjelmiston kanssa.
 • Verkkomaksut laskujen maksuun ja tilausten tekoon sujuvat palvelussa mutkattomasti.
 • Määräaikainen digilukuoikeus ominaisuus.
 • GDPR tietojen katselu.
 • Mobiili ja selain. Palvelu toimii sujuvasti kännykällä ja selaimella.
 • Järjestelmäriippumaton. OmaPalvelun voi yhdistää minkä tahansa nykyaikaisen järjestelmän kanssa.
 • Visuaalisuus. OmaPalvelu tehdään teidän yritysilmeenne muokaiseksi.
 • Lisävimpaimia, eli sisältöä voidaan lisätä lähes rajattomasti. Esimerkiksi sarjakuvien, ristikoiden, kyselyiden ja kohdennettujen tarjousten lisääminen palveluun onnistuu käden käänteessä..
taikatilaus

OmaPalveluun integroituja toimintoja

Integrointi OmaPalveluun

Yhteistyökummpaniemme kanssa kehitetyt palvelut toimivat myös OmaPalvelussa.

Tämän lisäksi OmaPalveluun voidaan integroida jo käytössänne olevia palveluita, kuten digilehti palvelunne.

Posti Maventa Sanoma Manu Visma Labyrintti Media PayTrail