AVAA SELAIMESSA
TAIKATILAUKSEN UUTISKIRJE • №3/21

UUDEN TOIMITUSJOHTAJAN TERVEISET
Jari Mäkelä on nimitetty Taikatilaus Oy:n toimitusjohtajaksi 9.6.2021 alkaen.

"Olen erittäin iloinen ja ylpeä voidessani kertoa, että minulla on ollut mahdollisuus liittyä kesäkuun alusta osaksi TaikaTilaus Oy:n hienoa ammattilaisten tiimiä. Omaan noin 16 vuoden kokemuksen digitaalisten palveluratkaisujen alueelta ja minulla on kattava kokemus myös monista johto- ja päällikkötasoisista myynnin ja markkinoinnin, sekä liiketoiminnan kehitystehtävistä. Perheeseeni kuuluu vaimo, 3 aikuista lasta ja yksi lapsenlapsi, sekä kaksi koiraa. Vapaa-aikaani vietän leffojen, golfin, moottoripyöräilyn, sekä ulkoilun ja kuntoilun parissa.

TaikaTilaus on upea mahdollisuus niin asiakkaillemme kuin meille TaikaTilaus Oy:ssä työskenteleville. Tavoitteenamme on tukea niin nykyisiä kuin uusiakin asiakkaitamme ja kehittää palveluamme edelleen asiakkaidemme tarpeet parhaiten täyttäväksi kokonaisuudeksi. TaikaTilaus ohjelmiston avulla asiakkaamme voivat yhdistää kaikki palvelut yhteen ja samaan kokonaisuuteen ja näin tehostaa omia prosessejaan, sekä luoda mahdollisuuksia oman liiketoimintansa kasvattamiseen. Olen ja olemme aina valmiita dialogiin asiakkaidemme kanssa, koska uskomme vahvasti siihen, että yhdessä tekemällä tulee paras jälki.

Tulemme tiedottamaan palveluistamme ja kehitystyöstämme aktiivisesti eri kanavissa ja kuulemme mielellään palautteenne, jotta voimme kehittää myös TaikaTilaus Oy viestintää ja asiakaspalvelua edelleen.

Pyrin olemaan yhteydessä kaikkiin nykyisiin asiakkaisiin tässä lähikuukausien aikana, huomioiden kuitenkin kesälomat. Mikäli olet kokenut palvelumme onnistuneeksi, niin mielellään sanaa voi myös saattaa eteenpäin kollegoille eri mediataloissa. Minuun ja meihin voi olla aina yhteydessä kun tarve ilmenee tai kysyttävää on. Uusimpia uutisia ja yhteystietomme löydät sivuiltamme www.taikatilaus.fi.

Toivotan kaikille oikein hyvää kesää ja rentouttavaa kesälomaa.”

Jari Mäkelä


UUDET LOMAKKEET KÄYTTÖÖN
Selkeys ja käyttäjäystävällisyys ovat avaintekijät

Tilauspalvelu on nykyaikainen ja selkeä osa TaikaTilauksen palvelukokonaisuutta. Tilauspalveluun on yhdessä asiakkaiden kanssa rakennettu kaikki tarvittavat ominaisuudet tarjousmainonnasta aina maksutapahtumaan saakka.

Tilauspalvelun ulkoasu on selkeä ja käyttäjäystävällinen. Tarvittavat lisätiedot ja ohjeet löytyvät tilauslomakkeilta, joten polkua on helppo seurata alusta loppuun. Tämä on tärkeää tilausten automaattisen tallentumisen ja asiakaspalvelun kuormittamisen kannalta. Tarkoituksenahan on tehdä tilaamisesta helppoa ja mukavaa.

Myös yhteydenotto- ja palautelomakkeet, osoitteen muutos ja väliaikainen osoite toiminnot on nyt selkeinä lomakkeina.

Lomakkeisiin pääset tutustumaan paremmin TaikaTilauksen demolehden sivuilla.


PALVELUN UUDET TOIMINNOT 
Muuttuneiden laskujen hakeminen helpottuu

Lue lisää

Nyt on lisätty Laskut -näkymään uusi hakutoiminto Hae uusimmat, jonka avulla voi hakea listaukselle viimeisimmät laskut, jotka on lisätty ja/tai muutettu palveluun.

Tapahtumaloki tarkentuu

Lue lisää

Listausta voi myös suodattaa esim. Toiminto (mm. KontaktinTiedot_Muutos / TilauksenTiedot_Lisäys) ja/tai Lisäparametrit -sarakkeiden (mm. Asiakasnumero / Tilausnumero tieto) avulla.

TaikaTilauksen yhteystiedot kesälomakaudella

Kesälomakaudella ja muutoinkin, on varminta lähettää kaikki yhteydenottoviestit, niin kysymykset kuin mahdolliset ongelmatilanteetkin, tiedoksi TaikaTilauksen tukiosoitteeseen tuki@taikatilaus.fi. Siten ne eivät jää kenenkään lomalaisen henkilökohtaisiin postilaatikoihin turhaan odottamaan, vaan ne ohjataan käsiteltäviksi kulloinkin paikalla olevalle henkilölle.

TaikaTilauksen porukka toivottaa oikein leppoisaa kesää.


SEURAAVASSA UUTISKIRJEESSÄ
Syksyn webinaarien aikataulu

Tulemme elokuun aikana julkaisemaan webinaari aikataulun syksyn webinaareille joissa käsittelemme hieman eri näkökulmista asiakashyötyjä joita asiakkaamme voivat palvelumme kautta saavuttaa. Otamme mielellään myös vastaan teidän ehdotuksianne ja ajatuksianne kiinnostavista aiheista tai aihealueista.

 

Tämä on TaikaTilauksen Uutiskirje, joka lähetetään noin 6 kertaa vuodessa.
Kysyttävää? Ole yhteydessä: tuki@taikatilaus.fi

 
I G