AVAA SELAIMESSA
TAIKATILAUKSEN UUTISKIRJE • №4/21

Monitoimityökalu mediatalojen asiakasrekisterin-, tilaushallinnan- ja ilmoitusmyynnin hallinnan hoitamiseen.

"Kaikki meistä tietävät sveitsiläisen laatutuotteen, joka on maailmankuulu punainen monitoiminen linkkuveitsi. Linkkuveitsi sisältää useita erilaisia teriä ja työkaluja, jotka tukevat käyttäjäänsä moninaisissa arjen askareissa tai vaativimmissakin tilanteissa. Käyttäjä voi valita kuhunkin tilanteeseen sopivimman "terän" tai "työkalut" tai niiden erilaiset yhdistelmät.

TaikaTilaus on meidän korkealaatuinen "linkkuveitsemme" teidän tarpeisiinne. Olette sitten ilmaisjakeluja tuottava järjestö tai suuri multimediatalo, löytyy meidän "linkkarista" työkalut juuri teidän käyttöön. Työkalumme on kustomoitavissa tarpeidenne mukaan "yksiteräisestä" asiakasrekisteristä, jonka sisältö on ajantasainen ja täyttää GDPR vaatimukset, aina laajempaan tilaus-, ilmoitusmyynnin- ja laskutusten hallinnan kattavaan "monitoimityökaluun". Olipa mediasi sitten sanomalehti, aikakauslehti, ammattilehti, sähköinen julkaisu tai vaikkapa radio tai muu sähköinen media, me varmistamme, että sinä voit keskittyä ydinpalveluusi eli tuottamaan laadukasta mediasisältöä. Tarkoituksemme on tarjota teille juuri oikeat työkalut, jotta voitte keskittyä liiketoimintanne tehostamiseen ja asiakkaidenne tyytyväisyyteen. Ja mikä parasta, tiiminne saa parhaat mahdolliset työkalut käyttöönsä.

Olemme panostaneet tuotteemme ja palvelumme kehittämiseen ja jatkamme tätä kehitystyötä jatkuvasti sekä nykyisiltä että tulevilta asiakkailtamme saatavan palautteen perusteella. Mikäli olet jo asiakkaamme, olemme erittäin kiitollisia siitä, että olet yhteistyössä kanssamme. Pyrimme tekemään kaikkemme niin, että olet tyytyväinen meiltä saamaamme palveluun. Mikäli olet mahdollinen uusi asiakkaamme, olemme valmiit yhteistyössä kanssasi auttamaan sinut uuden ja uskoaksemme myös nykyistä laadukkaamman palvelumme käyttäjäksi. Olemme valmiit lunastamaan lupauksemme joka hetki.

Tulemme tulevissa uutiskirjeissämme kertomaan erilaisista "teristä" ja "työkaluista", joita meidän laadukas "linkkuveitsemme" sisältää. Tarkkaile siis postiasi. Tulemme myös lähestymään sinua webinaarikutsuilla, joissa tulemme esittelemään palvelumme eri toiminnallisuuksia.

Olethan yhteydessä meihin osoitteessa tuki@taikatilaus.fi tai suoraan jari.makela@taikatilaus.fi, niin lähdetään yhdessä rakentamaan sinun edustamallesi organisaatiolle tulevaisuuden ratkaisua. Järjestämme mielellämme demoja sinulle ja tiimillesi. Lisätietoa meistä saat tietenkin myös www.taikatilaus.fi.

Lähdetään yhdessä toteuttamaan teidän organisaatioillenne ratkaisut, jotka sisältävät juuri ne työkalut joita tarvitset ja joka palvelee teitä ja organisaatiotanne pitkälle tulevaisuuteen."

Jari Mäkelä


TAIKATILAUS - Asiakasrekisterin tehokas hyödyntäminen:
Markkinoinnissa

Järjestelmän hyödyntäminen markkinoinnissa on enemmän kuin suotavaa. Näet aktiiviset, passiiviset ja päättymässä olevat tilaukset helppojen hakutoimintojen avulla. Voit kerätä asiakkaita Leikepöydälle yksitellen tai useamman kerrallaan ja lähettää heille sähköpostia, uutiskirjeitä, tekstiviestejä tai kerätä tiedot suoraan Exceliin jatkokäsittelyä varten.

Tietosuojassa

Ensimmäinen suursiivous asiakasrekisteriinne on tehty käyttöönoton yhteydessä, jolloin päällekkäisyydet ja vanhentuneet tiedot on poistettu tai yhdistetty. Jatkossa tällaisia suursiivouksia ei tarvita, sillä TaikaTilaus -järjestelmä pitää huolen asiakkaiden, tilausten ja laskujen toisiinsa linkittämisestä. Tietosuojalain mukaisista tietojen poistoista voidaan tehdä koontiraportti ja muistutusviesti, jolloin tukipyyntö on helppo ja nopea tehdä. Myös tietopyynnöt on kohta mahdollista lähettää asiakkaille näppärästi yhden napin painalluksella.


SYKSYN WEBINAARIAIKATAULUT

Järjestämme syksyn ja loppuvuoden aikana viisi webinaaria, joista ensimmäisessä käymmekin läpi yllämainitut aiheet ja sen miten olemme teitä, asiakkaitamme, kuuntelemalla kehittäneet parhaan mahdollisen Asiakasrekisterin hallintatyökalun osaksi TaikaTilaus -ohjelmistoa. Webinaareihin lähetämme erikseen kutsut lähempänä ajankohtaa. Mikäli olette kiinnostuneita jostain tietystä aiheesta tai haluatte vinkata kaverille webinaarista, voitte lähettää viestiä osoitteeseen tuki@taikatilaus.fi. Webinaarissa käydään läpi TaikaTilauksen ominaisuuksien käyttöä tietyissä tehtävissä ja keskustellaan avoimesti tarvittavista toiminnoista ja kehitysideoista. Ole mukana rakentamassa entistäkin parempaa TaikaTilausta.

Asiakasrekisterin tehokas hyödyntäminen markkinoinnissa ja tietosuojassa, viikolla 37

Tilausten hallinta: löytävätkö lehdet perille? viikolla 40

Ilmoitusmyynnin työkalut, viikolla 43

Laskutus, viikolla 46

Kirjanpito ja raportointi, viikolla 49

 

Tämä on TaikaTilauksen Uutiskirje, joka lähetetään noin 6 kertaa vuodessa.
Kysyttävää? Ole yhteydessä: tuki@taikatilaus.fi

Asiakasrekisteri: TaikaTilaus Oy

 
G