TaikaTilaus

taikatilaus logo

TaikaTilaus Oy on kotimainen ohjelmistoyritys.

TaikaTilauksen historia yltää jo 2000 luvun alkuun jolloin toteutettiin ensimmäinen tilaajahallinnan ratkaisu. Vuoteen 2021 asti TaikaTilaus oli osa Etaika Oy:ta. Vuonna 2021 TaikaTilauksesta tuli itsenäinen yhtiö ja tästä käynnistyi TaikaTilauksen uusi itsenäinen tulevaisuus. Alkoi kasvun ja uudistumisen vaihe joka jatkuu edelleen.

TaikaTilaus on kotimainen ohjelmistoyritys joka on erikoistunut palvelemaan erilaisia mediasektorilla toimivia asiakkaita olipa tarpeena asiakasrekisterin ja tilaajamyynnin prosessien hallinta tai ilmoitusmyynnin prosessien hallinta ja tietenkin myös näitä tukevien prosessien hallinta. Ymmärrämme hyvin monikanavaisessa mediakentässä toimivien asiakkaiden tarpeet ja palvelumme tukevat tätä. Kehitämme ratkaisujamme yhdessä asiakkaidemme kanssa entistäkin paremmin tukemaan heidän toimintaansa. Tarjoamme asiakkaillemme aitoa kumppanuutta ja olemme valmiit kuuntelemaan ja oppimaan jatkuvasti.

TaikaTilaus tiimi

Jari
Jari Mäkelä

Toimitusjohtaja

Mika
Mika Ryynänen

IT-ja ohjelmistopäällikkö

Jonna
Jonna Raitaneva

Asiakkuus- ja projektipäällikkö

Jyrki
Jyrki Heinonen

AD, Viestintä, Markkinointi

Santeri
Santeri Lepistö

Ohjelmistoasiantuntija

Riikka
Riikka Heinonen

Asiakastukihenkilö

Ota yhteyttä

Ole rohkeasti yhteydessä

Kiinnostuitko ohjelmistostamme tai palveluistamme? Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Olet tervetullut keskustelemaan kanssanne kuinka sinä voit hyötyä TaikaTilauksen palveluista?

Ole rohkeasti yhteydessä ja täytä tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen tai soita

Jari Mäkelä
050 557 6130

ja otetaan ensimmäinen askel kohti yhteistä tulevaisuutta.